Prenájom fotoštúdia

Ak fotíte profesionálne alebo na amatérskej úrovni, ponúkame Vám možnosť fotenia vo fotoštúdiu, ktoré splní Vaše potreby a predstavy. Sme Vám plne k dispozícii, radi poradíme s používaním fototechniky, nastavením svetiel, proste so všetkým, čo budete potrebovať. Máme pre Vás pripravené rôzne možnosti prenájmu a hlavne 24 hodinovú prevádzku 7 dní v týždni, ktorá by mala poskytnúť ideálny časový priestor pre zľadenie možností a potrieb fotografa, produkcie, tvorcov, klientov či modeliek. Nachádzame sa v nerušenej časti Nových Zámkov s výbornou dostupnosťou, bezproblémovým parkovaním priamo pred štúdiom v chránenom objekte. V prípade väčšej produkcie je možné doobjednať ďalšie priestory.

Priestory:

Samotné fotoštúdio je na 3. poschodí budovy s veľkými oknami - čiže aj prirodzené svetlo je tu veľmi pôsobivé a efektívne využiteľné. Zo štúdia je prístup aj na veľkú plochú strechu, ktorá inšpiratívnym spôsobom rozširuje možnosti fotografov. Štúdio je veľké a priestranné, k dispozícii sú rôzne rekvizity. Celkovo sa dá prenajať plocha o veľkosti viac ako 100 m2.

Vybavenie fotoštúdia:

Fotoštúdio je vybavené profesionálnou osvetľovacou technikou, s bohatým príslušenstvom značky Photon a Godox. K dispozícii sú tri štúdiové blesky s výkonom 400 W s okamžitým nabitím (doba nabitia sa pohybuje medzi 0,5-2s), určené na trvalé použitie (žiadne straty času pri čakaní, kým sa svetlá schladia). Ďalej je k dispozícii trvalé svetlo s 5 žiarivkami, s celkovým výkonom 600 W v prepočte na klasické žiarovky, ktoré sa dajú samostatne zapínať a tak regulovať celkový výkon. Je osadené žiarivkami s teplotou 3200 K a preto sa využíva v prípade potreby teplejších tónov. K dispozícii je aj stojan, pomocou ktorého môžete využívať aj Váš systémový blesk ako štúdiové svetlo, vrátane všetkých našich doplnkov. Základné čierne a biele pozadie sú šírky 2,7m. Ostatné sú v rôznych šírkach a veľkostiach podľa spôsobu ich využitia. 3D polystyrénové pozadia sú v tvare tehlovej steny, starej steny, atď. V prípade špeciálnych požiadaviek, Vám môžeme na objednávku zabezpečiť širokú škálu pozadí.

Cenník:

Nekomerčné fotenie:

Fotenie do 2 hod:                          20,- Eur
Za každú zač. hodinu po 2. hod: 10,- Eur

• osobné projekty
• charitatívne projekty
• študentské práce
• fototesty
• práce inak komerčné, za ktoré fotograf neinkasuje honorár

Komerčné fotenie:

Fotenie do 1 hod:                        20,- Eur
Fotenie do 2 hod:                        36,- Eur
Fotenie do 3 hod:                        48,- Eur
Fotenie do 4 hod:                        59,- Eur
Za každú zač. hodinu po 4. hod: 12,- Eur

• produktová fotografia
• reklamná fotografia 
• fotenie pre firmy
• fotografie určené na predaj

V cene prenájmov je zahrnuté aj využitie svetiel bez ďalších príplatkov.

Od tretieho prenájmu zľava 10%.
Fotenie v čase od 22:00 - 08:00 +25%
Fotenie od piatka 22:00 do pondelka 08:00 + 25% (v noci sa pripočíta aj nočná prirážka)
Prenájom druhej miestnosti (posledné 2 obrázky) jednotná cena +30,-€ na deň


Vytlačiť   E-mail